Krijg inzicht in je onderneming
met een goede boekhouding

Boekhouding goed voor elkaar? Kubus Damwâld – Dokkum helpt!

De boekhouding zijn de resulterende cijfers uit jouw administratie. Alle verkoop- en inkoopfacturen en bankregels worden verwerkt tot een eindrapport en eindbalans in het zogenoemde jaarrapport. De gegevens uit het jaarrapport worden gebruikt voor de opmaak van de geldende belastingaangiftes. Kubus Damwâld – Dokkum zorgt ervoor dat jouw administratie waterdicht is!

Voor wie doen wij de boekhouding?

Kubus Damwâld – Dokkum helpt iedere ondernemer in de regio van Damwâld – Dokkum. Van ZZP tot VOF en BV. Door onze ruime ervaring kunnen wij vrijwel alle ondernemingsvormen aan. Dus ook de grotere, gelauterde en doorgewinterde ondernemers kunnen bij ons met een gerust hart terecht.

Hoe pakken wij het aan?

Bij Kubus Damwâld – Dokkum houden we van efficiëntie en gemak. De boekhoudingen worden dan ook bijgehouden in onze cloudbased boekhoudsoftware, Muis. Alle verkoopdocumenten, inkoopdocumenten, bankregels en overige financiële gegevens worden hierin door onze medewerkers verwerkt. Aan het eind van het fiscale jaar worden de resulterende jaarrekeningen of jaarrapporten met behulp van externe software samengesteld en volgt desgewenst het eindejaarsgesprek.

Psst... Snel in contact komen?

Ben je geïnteresseerd in onze diensten en wil je meer informatie? Laat hieronder je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk.

    Het belang van het bijhouden van de boekhouding

    Een goed bijgehouden boekhouding geeft inzicht over de financiële en fiscale positie van een onderneming. Het vormt het stuur voor de ondernemer en geeft o.a. inzicht in aangiftes, liquiditeit, solvabiliteit, debiteuren en crediteuren. Lees hier meer over het bijhouden van de administratie.

    Wil je meer weten over onze mogelijkheden en tarieven? Neem dan snel contact op.